• Yhteistyökumppanimme

  Hautajaisten onnistunut järjestäminen on monien eri alojen ammattilaisten ja taitajien yhteistyötä. Seuraavassa muutamia yhteistyökumppaneitamme.

 • Pitopalvelu

  Muistotilaisuuden järjestelyjä helpottaa kun toinen huolehtii muistohetken tarjoiluista. Olemme tehneet yhteistyötä muun muassa Juhlapalvelu Delicatessenin kanssa ja autamme mielellämme teidänkin muistotilaisuuden suunnittelussa. Me voimme avustaa myös muistotilaisuuspaikan löytymisessä.

 • Valo- ja videokuvaus

  Teemme yhteistyötä valokuvaamisen ammattilaisen Jyri Laitisen kanssa. Hän pyrkii kuvaamaan tilanteen sellaisen kuin sen näkee ja saa näin tallennettua taitavasti siunaustilaisuuden tunnelmankin.

  jyrilaitinen.fi 040 539 5505 info@jyrilaitinen.fi

 • Painetut kutsut ja käsiohjelmat

  Digipaino Mondia tekee käsiohjelmat ja kutsut ammattitaidolla nopeasti www.mondia.fi. Mondia, Eino Leinon katu 4, 00250 Helsinki. Puh. (09) 449 001 • mondia@mondia.fi

 • Puhujia siviilihautajaisiin

  Meistä jokaisen elämä päättyy kerran. Siviilihautajaisissa omaisilla on vapaus suunnitella jäähyväisseremonia eli saattohetki haluamallaan tavalla, tietenkin vainajaa kunnioittaen. Kenties hän on itsekin kertonut toiveitaan viimeisestä hyvästijätöstä. Neuvoja uskonnottoman surujuhlan suunnitteluun ja apua sen toteutukseen saa tarvittaessa Pro-Seremonioilta. Myös Perheen omat juhlat -kirja on avuksi. Tiedon lisäksi tarjoamme toiminta-alueellamme (pääkaupunkiseutu sekä Tampereen, Jyväskylän ja Joensuun seudut) pidettäviin siviilihautajaisiin ammattimaista puhuja- ja muusikkopalvelua. Tärkeimpiä yhteistyökumppaneitamme ovat hautaustoimistot, joiden puoleen useimmat omaiset kääntyvät. Myös seurakuntien kanssa yhteistyö on sujunut hyvin; Pro-Seremoniain puhujat hyväksytään jopa sellaisiin kappeleihin, joissa siviiliseremonioita ei muuten sallita. Hautajaiset ovat yhteisnimitys kokonaisuudelle, joka tavallisesti muodostuu saattohetkestä ja muistotilaisuudesta. Kirkollisen hautaustoimituksen jumalanpalvelusluonteen takia vapaampi ohjelma, se musiikkivalintoja myöten vainajan näköinen, on ollut pakko siirtää erilliseen muistotilaisuuteen. Siviilihautajaisiin ei tarvitse sisällyttää mitään vain tavan vuoksi, vaan kaikki tapahtuu ihmisten itsensä ehdoilla. Silloin, kun tilaisuus aidosti kunnioittaa vainajan elämää, se on myös omaisille lohdullisin.           Lisätietoja: www.pro-seremoniat.fi   tai puh. 050-590 4390

 • Kantajapalvelu

  Aina saattoväkeä ei ole riittävästi, että heidän joukostaan löytyisi kuutta kantajaa kantamaan arkun kirkosta/kappelista ulkona odottavaan autoon tai haudalle. Me voimme tarvittaessa tilata yhteistyökumppanimme kautta tarvittavat kantajat avustamaan arkun kantamisessa. Kantajien hinta määräytyy paikkakunnan mukaan.

 • Hautamuistomerkit kaikille Suomen hautausmaille

  Hautakiviasioissa yhteistyökumppanimme on Loimaan Kivi