• Yhteistyökumppanimme

  Hautajaisten onnistunut järjestäminen on monien eri alojen ammattilaisten ja taitajien yhteistyötä. Seuraavassa muutamia yhteistyökumppaneitamme.

 • Arkut ja uurnat

  Valtaosan tuotevalikoimamme arkuista ja uurnista valmistaa kotimainen alan johtava toimija SHT-Tukku Oy.

 • Valo- ja videokuvaus

  Teemme yhteistyötä valokuvaamisen ammattilaisen Jyri Laitisen kanssa. Hän pyrkii kuvaamaan tilanteen sellaisen kuin sen näkee ja saa näin tallennettua taitavasti siunaustilaisuuden tunnelmankin.

  Otattehan meihin yhteyttä mikäli haluatte ammattitaitoisen kuvaajan ikuistamaan hautajaisenne.

 • Etäsiunauspalvelu

  Joskus kaikki perheenjäsenet tai ystävät eivät pysty osallistumaan läheisen ihmisen hautajaisiin vaikka haluaisivat. Syynä voi olla sairaus, pitkä välimatka tai jokin muu este. Etäsiunauspalvelu tekee mahdolliseksi sen, että läheiset ja ystävät voivat osallistua hautajaisiin internetin välityksellä. Etäsiunauspalvelu on Suomessa aivan uusi palvelumuoto, jonka internetin nopea kehitys sekä tehokas kuvan- ja äänensiirto tekevät mahdolliseksi. Muun muassa Yhdysvalloissa, Australiassa, Isossa-Britanniassa ja Keski-Euroopassa etäsiunaus on varsin laajalti käytössä, ja sillä on vuosien saatossa ollut kymmeniätuhansia kiitollisia käyttäjiä, joiden määrä kasvaa koko ajan.

  Lisätietoja www.etasiunaus.fi

 • Painetut kutsut ja käsiohjelmat

 • Kuolinilmoitukset verkkopalveluun

  Kuolinilmoitus on vanha kaunis tapa muistaa vainajaa, kertoa muille hänen poismenostaan, kutsua mahdollisesti siunaustilaisuuteen tai kiittää muistamisesta. Kuolinilmoitukset.fi tarjoaa vainajan omaisille uuden, nykyaikaisen, sanomalehtiä merkittävästi edullisemman (toistaiseksi ilmaisen) ja laajemmin luettavissa olevan ilmoitustavan perinteisten kuolinilmoitusten julkaisuun. Tällä maakuntajakoon perustuvalla sivustolla kuolinilmoitus voidaan julkaista kahden, esimerkiksi vainajan synnyin- ja kuolinmaakunnan, sivuilla.

  Lisätietoja www.kuolinilmoitukset.fi

 • Puhujia siviilihautajaisiin

  Meistä jokaisen elämä päättyy kerran. Siviilihautajaisissa omaisilla on vapaus suunnitella jäähyväisseremonia eli saattohetki haluamallaan tavalla, tietenkin vainajaa kunnioittaen. Kenties hän on itsekin kertonut toiveitaan viimeisestä hyvästijätöstä. Neuvoja uskonnottoman surujuhlan suunnitteluun ja apua sen toteutukseen saa tarvittaessa Pro-Seremonioilta. Myös Perheen omat juhlat -kirja on avuksi. Tiedon lisäksi tarjoamme toiminta-alueellamme (pääkaupunkiseutu sekä Tampereen, Jyväskylän ja Joensuun seudut) pidettäviin siviilihautajaisiin ammattimaista puhuja- ja muusikkopalvelua. Tärkeimpiä yhteistyökumppaneitamme ovat hautaustoimistot, joiden puoleen useimmat omaiset kääntyvät. Myös seurakuntien kanssa yhteistyö on sujunut hyvin; Pro-Seremoniain puhujat hyväksytään jopa sellaisiin kappeleihin, joissa siviiliseremonioita ei muuten sallita. Hautajaiset ovat yhteisnimitys kokonaisuudelle, joka tavallisesti muodostuu saattohetkestä ja muistotilaisuudesta. Kirkollisen hautaustoimituksen jumalanpalvelusluonteen takia vapaampi ohjelma, se musiikkivalintoja myöten vainajan näköinen, on ollut pakko siirtää erilliseen muistotilaisuuteen. Siviilihautajaisiin ei tarvitse sisällyttää mitään vain tavan vuoksi, vaan kaikki tapahtuu ihmisten itsensä ehdoilla. Silloin, kun tilaisuus aidosti kunnioittaa vainajan elämää, se on myös omaisille lohdullisin.           Lisätietoja: www.pro-seremoniat.fi   tai puh. 050-590 4390

 • Kantajapalvelu

  Aina saattoväkeä ei ole riittävästi, että heidän joukostaan löytyisi kuutta kantajaa kantamaan arkun kirkosta/kappelista ulkona odottavaan autoon tai haudalle. Me voimme tarvittaessa tilata yhteistyökumppanimme kautta tarvittavat kantajat avustamaan arkun kantamisessa. Kantajien hinta määräytyy paikkakunnan mukaan.

 • Pitopalvelu

  Muistotilaisuuden järjestelyjä helpottaa kun toinen huolehtii muistohetken tarjoiluista. Olemme tehneet yhteistyötä muun muassa Juhlapalvelu Delicatessenin kanssa ja autamme mielellämme teidänkin muistotilaisuuden suunnittelussa. Me voimme avustaa myös muistotilaisuuspaikan löytymisessä.

 • Hautamuistomerkit kaikille Suomen hautausmaille

  Hautakiviasioissa yhteistyökumppanimme on Loimaan Kivi