• Apunanne surun hetkellä

 • Jussi Rasa

  Omistaja, yrittäjä, MBA (Aalto Yliopisto), restonomi

  Toimitusjohtaja Jussi vastaa hautaustoimiston päivittäistoiminnasta. Hänellä on yli kahdentoista vuoden kokemus hautaustoiminnasta sekä pitkä kokemus korkean tason asiakaspalvelusta majoitus- ja ravitsemisalalla. Asiakkaana ovat olleet niin Suomen ja Ranskan presidentit, Saksan liittokansleri kuin Espanjan, Belgian ja Ruotsin kuningashuoneet. Jussin intohimona on yrityksen toiminnan ja sen palvelujen laadun jatkuva parantaminen. Tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka kerta.

  Jussin tavoittaa numerosta 010 778 7773

 • Juha Kumara

  Omistaja, yrittäjä

  Juha on työuransa aikana työskennellyt usean palveluyrityksen johtotehtävissä. Hänen työkokemuksessaan yhdistyvät laadukas asiakaslähtöinen toiminta ja innovatiivisuus. Yrittäjyys on ollut hänelle aina lähellä sydäntä. Kukka- ja hautausala on tullut Juha Kumaralle tutuksi työuran ensimmäisistä hetkistä lähtien. Ensimmäisen oman yrityksensä hän perusti 20-vuotiaana. Juha Kumaran omistamat DataFlora Kukkavälitys ja Bieder Kukkakaupat tuovat toiminnalle merkittäviä synergiaetuja ja resursseja. Juha haluaa kehittää hautaustoimintaa nykypäivän vaatimuksia vastaavaksi hienoja suomalaisia hautausperinteitä kunnioittaen. Juha toimii Hautaustoimisto Biederin taustajoukoissa ja viime kädessä vastaa koko liiketoiminnasta.

  Juhan tavoittaa numerosta 010 778 7784

 • Timo Lempinen

  Floristi

  Timo on tiimimme kokenut floristiikan taitaja. Mittavan kokemuksensa ansiosta hän loihtii upeat ja kauniit kukkalaitteet niin hautajaisiin, muistotilaisuuksiin, kodin juhliin kuin tilakoristeluja vaativiin tilaisuuksiin. 15 vuotta kukkakauppayrittäjänä, työnjohdossa, myyntitehtävissä ja graafisen alan ammattilaisena toimineella Timolla on vankka kokemus ja näkemys sommittelusta, värien käytöstä ja harmoniasta. Kokemusta ja ammattitaitoa ovat kartuttaneet isot koristelukokonaisuudet ja pitkä surusidonnan kokemus niin valtiollisista, virallisista ja meidän ihan jokapäiväiseen elämäämme sijoittuvista hautajaisista. Haasteena ja tavoitteena on kohottaa surusidonta nykypäivään kunnioittaen vanhoja perinteitä ja tapoja niin etikettien kuin paikkakuntakohtaisten tapojen mukaan. Hänen puoleen voi kääntyä kaikissa kukkia koskevissa asioissa.

  Timon tavoittaa numerosta 010 778 7795.