• Hautajaiskukat

  Tässä ehdotuksia kukkalaitteista hautajaisiin. Lisäksi voimme tehdä sidontaa juuri Teidän omien toiveidenne mukaan. Kuvaa klikkaamalla saatte esiin suuremman kuvan ja tuotekuvauksen.

  Toimitamme kukkalaitteet pääkaupunkiseudun (Helsinki, Espoo ja Vantaa) siunauskappeleihin ja kirkkoihin siunauspäivänä veloituksetta. Muualle Uusimaalle kuljetuslisämaksu 18 € - 25 €. 

  Hautavihkoon on tapana lisätä muistosanat tai värssy, joka voidaan tekstata kortille (5 €) tai nauhalle (25 €). On hyvä huomioida, että nauhatekstin tulee mahtua maksimissaan kahteen nauhaan.

  Kukkalaitteet voivat joiltain osin hieman poiketa esitellyistä malleista sesongista ja saatavuudesta johtuen.

  Huom! Hautaustoimistosta tilataan vain ne arkkulaitteet ja hautavihkot, jotka tulevat kuolinpesän laskuun. Muut kuin hautauslaskulle tulevat kukat voi tilata Bieder kukkakaupasta www.bieder.fi /010 778 7788. Jos tilaisuuteen on tilattu jo kukkia hautaustoimiston kautta, ei kukkakaupasta tehtyihin muihin tilauksiin lisätä toimitusmaksua.

  Jos haluatte keskustella floristin kanssa kuolinpesän laskulle tulevista kukkatoiveistanne, pyytäkää hautaustoimistoa välittämään soittopyyntö floristille. Näin myös kukkakaupalla on tieto siitä kenellä on oikeus tilata kuolinpesän laskulle.

 • Arkkulaitteet - arkun päälle asetettava kukkalaite

 • Omaisten hautavihkot - arkulle laskettava kukkalaite