• Edullisempi kuin HOK-Elannon Hautauspalvelu

    Olen itsekin HOK-Elannon jäsen, mutta en silti ostaisi heiltä palvelua vain sillä perusteella, että saan ”hautausetuna” 10 % alennuksen sekä bonuksia.

    Alennusta on varsin helppo myöntää, kun lähtöhinta on jo valmiiksi korkealla tasolla. Kokonaishinnaltaan edullisempi tarjous on silti aina järkevämpi valinta. Hautaustoimisto Biederin hintatakuu tarkoittaa, että asioidessanne kanssamme saatte samat tai vastaavat hautausjärjestelyt aina edullisemmin kuin HOK-Elannon hautauspalvelusta kaikki alennukset ja bonukset huomioiden.

  • Edullisempi kuin Mikko Mononen Oy

    Hautaustoimisto Mikko Mononen ei ilmoita julkisesti hintojaan verkkosivuillaan. Hintavertailututkimuksen mukaan Mononen on yksi kalleimmista toimistoista pääkaupunkiseudulla. Hintatakuumme mukaisesti lupaamme, että asiakkaanamme saatte samat tai vastaavat hautauspalvelut meiltä aina edullisemmin kuin Monoselta.

  • Pyydä vertaileva tarjous.

    On taloudellisesti järkevää pyytää vertaileva tarjous. Myös muiden kuin yllä mainittujen toimistojen tarjouksista. Kätevimmin se käy lähettämällä meille sähköpostia osoitteseen hautaustoimisto@bieder.fi